Menu Close

1. INFORMACIÓ A L’USUARI

DEDC MANRESA SL , com a Responsable del Tractament, li informa que, segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, (RGPD) ia la LO 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), tractarem les seves dades tal com reflectim en aquesta Política de Privadesa.

En aquesta Política de Privadesa descrivim com recollim les seves dades personals i per què les recollim, què fem amb elles, amb qui les compartim, com les protegim i les seves opcions quant al tractament de les seves dades personals.

Aquesta Política s’aplica al tractament de les dades personals recollides per l’empresa per a la prestació dels seus serveis. Si accepteu les mesures d’aquesta Política, accepteu que tractem les vostres dades personals com es defineix en aquesta Política.

2. CONTACTE

Denominació social: DC MANRESA SL
Nom comercial: DENTAL MANRESA
CIF: B16896326
Domicili:CRTA DE VIC 119 08243 MANRESA
e-mail: info@dentalmanresa.com
 
3. PRINCIPIS CLAU

Sempre hem estat compromesos amb prestar els nostres serveis amb el més alt grau de qualitat, cosa que inclou tractar les seves dades amb seguretat i transparència. Els nostres principis són:

  • Legalitat : Només recopilarem les vostres Dades personals per a finalitats específiques, explícites i legítimes.
  • Minimització de dades : Limitem la recollida de dades de caràcter personal a allò que és estrictament rellevant i necessari per als fins per als que s’han recopilat.
  • Limitació de la Finalitat : Només recollirem les vostres dades personals per als fins declarats i només segons els vostres desitjos.
  • Precisió : Mantindrem les vostres dades personals exactes i actualitzades.
  • Seguretat de les Dades : Apliquem les mesures tècniques i organitzatives adequades i proporcionals als riscos per garantir que les seves dades no pateixin danys, com ara divulgació o accés no autoritzat, la destrucció accidental o il·lícita o la seva pèrdua accidental o alteració i qualsevol altra forma de tractament il·lícit.
  • Accés i Rectificació : Disposem de mitjans perquè accedeixi o rectifiqui les seves dades quan ho consideri oportú.
  • Conservació : Conservem les vostres dades personals de manera legal i apropiada i només mentre és necessari per als fins per als que s’han recopilat.
  • Les transferències internacionals : quan es doni el cas que les seves dades siguin transferides fora de la UE/EEE es protegiran adequadament.
  • Tercers : L’accés i la transferència de dades personals a tercers es duen a terme d’acord amb les lleis i els reglaments aplicables i amb les garanties contractuals adequades.
  • Màrqueting Directe i cookies : Complim amb la legislació aplicable en matèria de publicitat i cookies.

4. RECOLLIDA I TRACTAMENT DE LES SEVES DADES PERSONALS
Els tipus de dades que es poden sol·licitar i tractar són:

  • Dades de caràcter identificatiu.

També recollim de forma automàtica dades sobre la seva visita al nostre lloc web segons es descriu a la política de cookies.

Sempre que sol·licitem les vostres Dades personals, us informarem amb claredat de quines dades personals recollim i amb quina finalitat. En general, recollim i tractem les vostres dades personals amb el propòsit de:

  • Proporcionar informació, serveis, productes, informació rellevant i novetats al sector.
  • Enviament de comunicacions.

5. LEGITIMITAT

D’acord amb la normativa de protecció de dades aplicable, les vostres dades personals es podran tractar sempre que:

  • Ens ha donat el consentiment als efectes del tractament. Per descomptat, podrà retirar el seu consentiment en qualsevol moment.
  • Per requeriment legal.
  • Per existir un interès legítim que no es vegi menyscabat pels seus drets de privadesa, com per exemple l’enviament d’informació comercial bé per subscripció a la nostra newsletter o per la seva condició de client.
  • Per necessària per a la prestació d’algun dels nostres serveis mitjançant relació contractual entre vostè i nosaltres.

6. COMUNICACIÓ DE DADES PERSONALS

Les dades poden ser comunicades a empreses relacionades amb DC MANRESA SL  per a la prestació dels diversos serveis en qualitat d’Encarregats del Tractament. L’empresa no farà cap cessió, excepte per obligació legal.

7. ELS SEUS DRETS

En relació amb la recollida i tractament de les vostres dades personals, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres en qualsevol moment per:

  • Accedir a les vostres dades personals ia qualsevol altra informació indicada a l’article 15.1 del RGPD.
  • Rectificar les dades personals que siguin inexactes o estiguin incompletes d’acord amb l’article 16 del RGPD.
  • Suprimir les dades personals d’acord amb l’article 17 del RGPD.
  • Limitar el tractament de les vostres dades personals d’acord amb l’article 18 del RGPD.
  • Sol·licitar la portabilitat de les seves dades d’acord amb l’article 20 del RGPD .
  • Oposar-se al tractament de les vostres dades personals d’acord amb l’article 21 del RGPD.

Si heu atorgat el vostre consentiment per a alguna finalitat concreta, teniu dret a retirar el consentiment atorgat en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada rrhh .

Podeu exercir aquests drets enviant comunicació, motivada i acreditada, a info@dentalmanresa.com

També té dret a presentar una reclamació davant de l’Autoritat de control competent ( www.aepd.es ) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

8. INFORMACIÓ LEGAL
Els requisits d’aquesta Política complementen, i no reemplacen, qualsevol altre requisit existent sota la llei de protecció de dades aplicable, que serà la que prevalgui en qualsevol cas.

Aquesta Política està subjecta a revisions periòdiques i l’empresa la pot modificar en qualsevol moment. Quan això passi, us avisarem de qualsevol canvi i us demanarem que torneu a llegir la versió més recent de la nostra Política i que confirmeu la vostra acceptació.

Obrir xat
Dental Manresa
Hola, podem ajudar-te?
Prem el botó per parlar amb nosaltres